7 sfaturi parentale pentru a face față problemelor de temperament la copiii mici

7 sfaturi parentale pentru a face față problemelor de temperament la copiii mici

Copiii mici pot avea probleme de temperament care trebuie abordate. Iată câteva sfaturi pentru părinți care vă pot ajuta să vă ghidați copiii.

  • Nervozitatea la copii si adolescenti 
  • Ce facem daca avem un copil dificil? 
  • Tulburările de comportament la copii. Cum ar trebui gestionate?
  • Agresivitatea la copii – sfaturi practice
  • Psihologia copilului de 10 ani și sfaturi parentale
  • Tratament pt copii agitati si nervosi
  • Opinia copilului cu privire la mediul familial
  • Comportamentul parintilor fata de copii

Părinții au multe de lucrat cu copiii lor, la diferite fraze; copiii au nevoie de diferite tipuri de îndrumare și sfaturi pentru a le face un viitor mai bun. Temperamentul este un fenomen universal care se întâmplă tuturor de orice grupă de vârstă. 

citeste si despre: 7 sfaturi pentru a face față copiilor care au un comportament sfidător

Adolescentii și copiii mici pot avea, de asemenea, probleme de furie sau temperament, din cauza cărora pot avea tendința de a face ceva ce nu ar trebui. Aruncarea obiectelor, țipetele și auto-rănirea sunt câteva probleme comportamentale comune care apar cu copiii mici. Astăzi vom discuta despre câteva sfaturi parentale pe care părinții le pot folosi pentru a-și calma copiii și a-i hrăni pentru un viitor mai bun.

7 moduri de a face față problemelor de temperament la copiii mici

Copiii care au sub vârsta de 3 ani tind să aibă probleme de temperament care pot rămâne pentru tot restul vieții. Prin urmare, este important să-i determinați și să îndrumați copiii într-un mod care să nu cauzeze nicio problemă pentru ei înșiși, precum și pentru ceilalți.

1. Încercați să ignorați situația

Ei bine, uneori, toți copiii cu temperamentul trebuie să atragă atenția la ceva. Ei cred că a scoate sunete, a arunca lucruri și a face unele activități obraznice le pot aduce o atenție puternică. Dacă acesta este cazul, atunci ar trebui să fie evitați și să nu intri în jocul lor de furie , altfel ar putea să o facă din nou și din nou. Odată ce nu îi acordați atenție, ei ar putea încerca o altă modalitate mai bună de a comunica cu dvs.

citeste si despre: Părintele copiilor anxioși: cum să susțineți un copil care se confruntă cu anxietatea

2. Gestionați comportamentul agresiv

Copiilor mici și adolescentilor nu ar trebui să li se acorde atât de multă libertate încât să facă ceva fără să le spună un cuvânt. Dacă vezi că devin agresivi și asta face lucrurile să meargă mai rău, atunci o opțiune mai bună este să-i calmezi și să-i faci să-și dea seama de greșeala lor. Acest lucru ar trebui făcut într-un mod strict și cu efect imediat, astfel încât să își dea seama că ceea ce au făcut este greșit și apoi să nu mai repete. 

articolul continua pe pagina urmatoare