Cele mai bune 5 uleiuri pentru masajul bebelușilor pentru a le întări oasele

Cele mai bune 5 uleiuri pentru masajul bebelușilor pentru a le întări oasele

Masajul este important pentru creșterea musculară a bebelușului și pentru puterea oaselor. Iată cinci cele mai bune uleiuri pe care le puteți folosi pentru același lucru.

  • Cel mai bun ulei de masaj pentru bebelusi
  • Ulei pentru bebelusi pareri
  • Ulei masaj bebelusi klorane
  • Ulei de cocos bebelusi forum
  • Masaj bebelusi cu ulei de masline
  • Cel mai bun ulei de bebelusi
  • Ulei de floarea soarelui la bebelusi
  • Ulei pt bebelusi

Masajul este un pas foarte important pentru îngrijirea nou-născutului. Se face pentru a întări oasele și mușchii bebelușului. De asemenea, masajul ajută la creșterea și dezvoltarea optimă a bebelușului și se vede că astfel de bebeluși încep să se târască și să meargă înainte de a împlini un an. 

Dar, alături de masaj, uleiul pe care îl utilizați pentru masajul bebelușului este important. Este posibil să găsiți o multitudine de uleiuri pentru masaj pentru bebeluși pe piață, dar masajele tradiționale cu ulei sunt cele mai bune. Acestea sunt organice și bogate în nutrienți pentru a-ți face copilul puternic. Iată cinci cele mai bune uleiuri de masaj pentru bebeluși.

citeste si despre: Sfaturi pentru părinți pentru a calma un bebeluș care plânge

Ulei de mustar

În mod tradițional, uleiul de muștar este folosit pentru masajul bebelușului în majoritatea gospodăriilor indiene. Acest lucru este dovedit bun pentru întărirea oaselor și mușchilor bebelușului, oferind în același timp căldură corpului. 

Deoarece nou-născuții sunt predispuși la pneumonie, masarea corpului lor cu ulei de muștar îi poate menține cald și protejați de frig și infecții virale. Acest lucru este în special pentru iernile în care temperatura este scăzută și poate afecta sănătatea bebelușului. În plus, uleiul de muștar posedă proprietăți antibacteriene și antimicrobiene care previn infecțiile pielii.

articolul continua pe pagina urmatoare