Cum se simte pentru copilul tău când divortezi

Cum se simte pentru copilul tău când divortezi
  • Ce simt copii cand parintii divorteaza
  • Divortul pe intelesul copiilor
  • Divort cu copii la tribunal
  • Efectele divortului asupra copiilor
  • Forum divort cu copii
  • Divortul pentru copii
  • Ce intrebari se pun copiilor la divort
  • Efectele divortului asupra copilului lucrare de licenta

Divorțul afectează copiii mai intens decât crezi și au nevoie de atenția și sprijinul tău mai mult ca niciodată.

Pentru copii, divorțul poate fi multe lucruri: stresant, confuz și trist. Ei pot simți furie la gândul că vor pierde un părinte, chiar și atunci când te-ai grăbit să-i asiguri că vor continua să fie iubiți de ambii părinți. Ei pot chiar simți că își pierd familia și nu sunt siguri cum va arăta familia lor, așa că trebuie să-i liniștiți.

citeste si despre: Cum se pot încadra părinții în fitness în familie

S-ar putea să vă simțiți bine în această lume nou-nouță divorțată, dar puteți naviga cu succes în această perioadă dificilă. A fi pe deplin prezent cu copilul tău îl va liniști și, dacă îl tratezi cu răbdare și înțelegere  , vor avea un sentiment continuu de siguranță .

Un copil are multe dorințe, mai ales când părinții lor sunt în mijlocul unui divorț. Cel mai important, își doresc ca ambii părinți să fie implicați în viața lor.

Dacă un părinte poate vedea copilul doar în anumite zile și ocazii, acel părinte ar trebui să sune, Skype sau să scrie e-mailuri sau scrisori care pun o mulțime de întrebări. Acest lucru îl face pe copil să se simtă ca și cum relația lor este continuă și neîntreruptă.

citeste si despre: Aceste două cuvinte vă pot ajuta să vă întăriți unitatea familială

De asemenea, copiii au nevoie ca părinții lor să nu se mai lupte și să lucreze pentru a se înțelege. Ei nu vor să audă că un părinte i-a spus rău pe celălalt și nu vor să-i audă pe părinți luptându-se pentru ei; îi face să simtă că au făcut ceva greșit.

articolul continua pe pagina urmatoare