Cutia de instrumente a părintelui bun

Cutia de instrumente a părintelui bun
Părinții au nevoie de o cutie de instrumente plină de opțiuni pentru creșterea copiilor sănătoși.
  • Părinții care practică abilitățile parentale își îmbunătățesc și își măresc eficiența.
  • Ajută atunci când părinții înțeleg dezvoltarea normală a copilului și cum să-și redirecționeze copiii, să ignore comportamentul rău și să întărească comportamentul bun.
  • Părinții pot dezvolta controlul emoțional prin adoptarea metodei „Stop, Think, Action” pentru copii și adolescenți

A fii părinte ar putea fi cea mai grea slujbă pe care o vei avea vreodată. Acest lucru este și mai adevărat când vine dintr-o pandemie, ceva cu care părinții nu au avut de-a face de o sută de ani.

Un instrument de disciplină pe care s-au bazat mulți dintre părinții noștri și ne-au învățat să-l folosim prin exemplu este bătaia . Cercetările ne-au arătat că nu funcționează și este rău pentru copii și părinți .

Uneori rămânem fără benzină în timp ce călătorim pe această autostradă pentru părinți. Uneori alunecăm într-un șanț. Uneori, parentingul se strică. Când se întâmplă acest lucru, părinții au nevoie de o cutie de instrumente pentru părinți. Unul care este plin de opțiuni pentru creșterea copiilor sănătoși.

Pune-le în caseta de instrumente pentru părinți

Iată o serie de instrumente pe care îi încurajez pe părinți să le pună în cutia lor de instrumente pentru părinți. Unele dintre aceste instrumente sunt utile pentru toate vârstele și etapele, în timp ce altele sunt mai utile pentru anumite vârste ale copiilor.

articolul continua pe pagina urmatoare