Modul în care sentimentul de neiubit în copilărie se leagă de depresia adulților

Modul în care sentimentul de neiubit în copilărie se leagă de depresia adulților
A te simți neiubit și nedorit este asociat cu șanse mai mari de depresie.
  • O relație strânsă și afectuoasă cu părinții sau îngrijitorii este cheia pentru dezvoltarea copilului și sănătatea mintală a adulților.
  • Persoanele care au fost neglijate sau abuzate în copilărie au mai multe șanse de a experimenta rezultate negative mai târziu în viață.
  • Noi cercetări arată că adulții care își amintesc multe situații în care s-au simțit nedoriți sau neiubiți în timpul copilăriei au șanse mai mari de depresie pe tot parcursul vieții.

Această postare discută noile descoperiri cu privire la legătura dintre sentimentul nedorit sau iubit de părinți și riscul depresiei pe parcursul vieții .

Să te simți neiubit și nedorit

Mulți oameni care se simt frecvent neiubiți și nedoriți au o istorie de abuz și neglijare în copilărie și de a nu li s-au îndeplinit nevoile de bază – de exemplu, nevoia de a se simți în siguranță, în siguranță, îngrijită, apreciată, înțeleasă și acceptată de părinți/ îngrijitorii.

Abuzul și neglijarea în copilărie sunt asociate cu numeroase rezultate negative — de la boli fizice până la lipsa unui scop în viață.

articolul continua pe pagina urmatoare